Inclusief pajottenlandReservaties

Wilt u lekker genieten van streekgerechtjes uit het Pajottenland of wilt u een originele wandeling organiseren voor uw bedrijf , feestje,… of liever een tour doorheen het Pajotse landschap met een Vespa, scooter of 2pk'tje met vrienden, collegas?

Dan bent u bij Inclusief Pajottenland aan het juiste adres.

CONTACT

Onze Activiteiten

Muzikale wandeling

Wilt u een originele wandeling organiseren voor uw bedrijf , feestje,… dan bent u aan het juiste adres.

Deze wandeling is niet zomaar een wandeling. Tijdens het stappen door de velden en straatjes van het Pajottenland worden er verhalen verteld door een lokale gids en door mensen met een beperking. Af en toe wordt er een typisch Pajots liedje gespeeld door lokale muzikanten.

Jamien Stoelzaet

Pajotse Smaakroute

Tour doorheen het Pajotse landschap met een Vespa of scooter : wilt u er graag eens op uit trekken met vrienden, collega’s, dan is dit de geschikte uitstap. Met een Vespa of scooter kunt u alle bezienswaardigheden ontdekken binnen het Pajotse landschap. Doorheen de route zijn er verschillende stopplaatsen waar u kunt proeven van de lokale streekproducten. Een tour om nooit meer te vergeten.

Tour met een volkswagenbusje of 2pk’tje: droomt u er van om samen met familie, vrienden, collega’s in een originele Volkswagenbus rond te toeren of verschillende 2pkt’jes, dan is dit een unieke gelegenheid. U ontdekt de vele unieke plaatsen in het Toscane van Vlaanderen en de lokale streekproducten. U kan voor 100 procent genieten van de mooie bezienswaardigheden doorheen de kleine straatjes van het Pajottenland.

Nuttige Links

Eetcafé Pajot Begot

Wilt u lekker genieten van streekgerechtjes uit het Pajottenland, dan bent u in Pajot begot aan het juiste adres.

Eétcafé Pajot begot is gelegen op een uniek plaatsje in het Pajottenland. Eétcafé Pajot begot staat gekend voor zijn streekgerechtjes aan democratische prijzen. Het uitzicht is fantastisch en uitzonderlijk. U kan dit combineren met een optreden van allerhande artiesten, want het eetcafé is gelegen in het gemeenschapscentrum het Koetshuis te Strijtem.

Eetcafé Pajot begot

Verjaardagsfeestjes

Geen idee hoe je dit jaar een leuk verjaardagsfeestje kan organiseren…. ? Dan bent u bij Petra Hemmeryckx aan het juiste adres.

Zij organiseert in eetcafé pajotbegot verjaardagsfeestjes volgens het thema dat u zelf wenst. Er zijn verschillende formules mogelijk.

Wenst u hier meer info over dan kan u terecht op volgend email adres: hemmerijckxpetra@gmail.com

Petra Hemmerijckx

Dit project werd mede mogelijk gemaakt dankzij